18 mesos de repos a les bòtes
Amb la Garnatxa om a base, es un vi de llarga criança. Elegant, subtil i amb tota la personalitat que El Priorat transmet als seus vins.
Varietats: 40% Cabernet Sauvingon, 35% Garnatxa tinta, 25% Samsó
Verema: verema manual en caixes de 10 kilos.
Vinyes: La Solana (El Lloar) / Mas d’en Serres (La Vilella Baixa)
Vinificació: fermentació alcohólica amb llevats autóctons i maceració durant tres setmanas en tina d'acer inoxidable. La fermentació maloláctica la va realitzar de forma espontània a les bòtes.
Criança: divuit mesos en bòtes de roure francés de
225 i 300 litres .
Producció: 1200 ampolles de 75 cl.
Recomanacions: temperatura de consum: 18º
Maridatge: carns de caça, rostits i formatges curats.
Analítica:
Lo Temps 2010
Grau Alcohólic: 15.5 % vol
Acidesa Volàtil (expressada en Àcid acétic) 0.87 gr/L
Acidesa Total (expresada en Àcid
tartàric) 5.10 gr/L
Dióxid de sofre total: 38 mg/L
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada