Es un vi jove de llarg recorregut, i d'estil clàssic del Priorat.
Varietats
Garnatxa tinta, Samsò i Cabernet Sauvingon (1%)
Vinya: Mas d’en Serres (La Vilella Baixa), i La Solana (Lloar)
Vinificació
Veremat a ma en caixes de 10 kgs. Maceració durant tres setmanes a temperatura controlada, fermentació alcohólica y maloláctica en tines d'acer inoxidable.
Anàlisi
sensorial
A la vista: Intens color cirera fosc amb
tons violetes i atractius reflexos
brillants.
En nas: Presenta
una forta personalitat on destaca la fruita vermella madura, amb notes
anissades i distintius matisos florals de lavanda.
En boca: En boca revela
el seu caràcter robust i complex, amb molt de cos i una marcada acidesa.
Ofereix un pas llaminer, on els tanins completen un conjunt equilibrat i
harmònic, de final càlid.
Recomanacions de consum
Temperatura de consum 16º. És recomanable gaudir d'aquest vi durant els
pròxims dos o tres anys.
Vi molt gastronòmic, que dóna el millor d'ell
mateix quan es beu tot menjant. Ideal per a maridar amb carns blanques, plats
de pasta o embotits, així com receptes de peix amb salses cremoses i guisats.
Analítica:
Grau alcohólic: 15 % vol
Acidesa volàtil: 0.60 gr/L (expressada en acétic)
Acidesa total: 5.50 gr/L (expressada en tartàric)
Dióxid de sofre: 22 mg/L
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada