El 8 de Setembre, sota una calor molt forta, la Rosa i jo vam
començar la verema aLa Solana. A la tarda en Pep i la Rosa ens
van ajudar acabar el pla de La Soalana. 340 kilos per començar.
començar la verema a
Divendres 9 ens vam dedicar a preparar la verema de dissabte,
esperàvem un bon grapat d'amics i havíem de preparar un munt
de coses: repartir les caixes per la vinya, preparar la barbacoa,
comprar les begudes i el menjar.
esperàvem un bon grapat d'amics i havíem de preparar un munt
de coses: repartir les caixes per la vinya, preparar la barbacoa,
comprar les begudes i el menjar.
La calor tornava a apretar molt. Al migdía donavem per acabada
la jornada, donant pas al aperitiu: patates fregides i olives cerveses,
toniques i ginebres diverses, refrescos i, després, la nostre clàsica
barbacoa, amb carn de xai, de porc, all i oli, amanida, coq ràpid, rosquilles, whisky, etc.
La collita del dissabte va ser de 1400 kilos. Malgrat que vam deixar un munt de raïm a la vinya, que havia passificat degut a la forta calor dels ultims dies i a la manca de pluja des de el dia 4 de Juliol.
Els dies seguents vam continuar veremant. Diumenge es van quedar el Paal i la Marta, com cada any, i vam anar amb el Pep i la Rosa al Mas d'en Serres. Vam fer 600 kilos. Dilluns 420 kilos, dimarts 260 kilos, dimecres 100 kilos i el divendres 16 vam collir els ultims 100 kilos a La Solana. La producció total d'enguany ha estat de 2880 kilos.
Montse, Mercè, Alex, Jordi, Joaquim, Raquel, Beth, Elena, Jordi, Rosa, Jerónimo, Emma, Roberto, Angels, Estel, Rosa, Oscar, Pep, Paal, Montse, Raimon, Marta, i Paco. Quina colla. Vaya grupo. What a team!
Va ser dur per la forta calor, però molt gratificant, un grapat de bona gent. Ja tinc ganes de tastar el vi que en resulti ! Fins l'any que ve.
ResponEliminaY qué rosquillas, mare meva! Cuándo es la próxima verema?
ResponEliminaUna abraçada,
Jerónimo
La próxima verema? quieres decir que repetirás? hombre, pues te apunto el primero de la lista aunque todavía falta algún tiempo ... pero si tienes ganas de trabajar tú sólo tienes que decírmelo, que algo seguro que se me ocurre ... siempre hay cosas que hacer en la viña.
ResponEliminaLas rosquillas? como el coq ràpid: obra de Rosa, como cada año que nos obsequia con sus delicias culinarias.
Un abrazo, y ya estás apuntado!