dimecres, 21 de març de 2012

Lo Blanc

Al Gener de 2012, en Julià va comprar un tros petit, amb oliveres, ametllers,  ceps vells, i una alzina a dalt de tot. És estret, té dos bancals al començament, allà on la pendent es suau, acaba pujant força: coster pur. Sol de Llicorella. Mira cap al Montsant! Al mig La Vilella Baixa, des d'una perspectiva diferent. Preciós!



En Julià em fa una proposta: ell portarà els ametllers i oliveres. Jo portaré la vinya. Dubto, no se si podré dedicar més temps a la vinya. Però, té plantat raïm blanc! Ens posem  d’acord: recuperarem la vinya vella tant com sigui possible, i replantarem les baixes amb raïm blanc: Garnatxa Blanca. Farem el nostre primer vi blanc. Lo Blanc!

Esperem que passi el mes de Febrer: grip, gelades ...  encarreguem el rec, i els ceps i el dia 17 de Març muntem el rec amb el Jacinto. El diumenge 18 de Març plantem 272 ceps.




"Lo Blanc" és més a prop!

2 comentaris:

  1. When do you feel we could taste this new white priorat wine called "Lo Blanc"

    ResponElimina
  2. Uf, that's a good question Paco! guess within a couple of years!

    ResponElimina